Apple CEO'su Cook yapay zekâ için tarih verdi! Geleceği yeniden tanımlayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Apple CEO'su Cook yapay zekâ için tarih verdi! Geleceği yeniden tanımlayacak

Teknoloji Haberleri  / Anadolu Ajansı

ABD'li teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, üretken yapay zekâya önemli ölçüde yatırım yaptıklarını belirtti. Yapay zekâda inanılmaz bir atılım potansiyeli gördüğünü belirten Cook, "Bu yılın ilerleyen zamanlarında, geleceği yeniden tanımlayabileceğine inandığımız bir başka teknoloji olan üretken yapay zekâ alanında yeni çığır açacağımız yolları sizlerle paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

ABD'li teknoloji devi Apple'ın Üst Yöneticisi (CEO) Tim Cook, üretken yapay zekâya önemli ölçüde yatırım yaptıklarını ve bu yılın sonlarına doğru alandaki planlarına ilişkin daha fazla bilgi paylaşacaklarını açıkladı.

ABD basınında yer alan haberlere göre Cook, şirketin yıllık hissedar toplantısında yaptığı açıklamada, üretken yapay zekâ için inanılmaz bir atılım potansiyeli gördüğünü belirtti.

Şu anda bu alana önemli ölçüde yatırım yaptıklarını kaydeden Cook, "Bu yılın ilerleyen zamanlarında, geleceği yeniden tanımlayabileceğine inandığımız bir başka teknoloji olan üretken yapay zekâ alanında yeni çığır açacağımız yolları sizlerle paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...