Dünyanın en zengin iki ismi yemeğe çıktı: Musk ve Arnault ne konuştu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dünyanın en zengin iki ismi yemeğe çıktı: Musk ve Arnault ne konuştu?

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dünyanın en zengin iki insanı Cuma günü Paris'te öğle yemeği için bir araya geldi. 200 milyar dolardan fazla servete sahip olan Elon Musk ve Bernard Arnault, Cheval Blanc otelinde yemek yedi. Milyarderlere Musk'ın annesi Maye Musk ve Arnault'nun oğulları Alexandre ve Antoine eşlik etti.

MUHABİR: MUTLUHAN YILDIZ — Dünyanın en zengin iki kişisi Elon Musk ve Bernard Arnault, Cuma günü Paris'te yemekte buluştu. Elon Musk, şu anda dünyanın en zengin birinci ismi ve Musk, otomobil şirketi Tesla, uzay şirketi SpaceX ve sosyal medya devi Twitter da dahil olmak üzere birçok şirketin patronu. Dünyanın en zengin ikinci insanı olan Bernard Arnault ise lüks giyim şirketi LVMH'nin (Louis Vuitton) CEO'su. İkili, Paris'teki Cheval Blanc otelde bir araya geldi.

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre Arnault, 202 milyar dolar servete sahip, Musk'ın servetinin ise 233 milyar dolar olduğu düşünülüyor.

Musk, tacını geçtiğimiz yıl Fransız iş insanına kaptırmıştı ancak bu yıl Tesla'nın hisse fiyatındaki artış, onu yeniden zirveye taşıdı.

EYFEL KULESİ MANZARALI YEMEK

Paris'teki 'en zengin yemekte' Elon Musk'ın annesi Maye Musk'ın yanı sıra Bernard Arnault'un oğulları Alexandre ve Antoine de katıldı. Alexandre Arnault'un Instagram paylaşımları, Eyfel Kulesi manzaralı bir terasta buluştuklarını gösteriyor.

Bernard Arnault, Fransız televizyon kanalı Quotidien'e yaptığı açıklamada Musk'ın "olağanüstü bir girişimci" olduğunu söyledi ancak öğle yemeğinde ne konuştukları henüz ortaya çıkmadı. Menüde ne olduğu da belli değil.

Dünyanın en zengin iki ismi yemeğe çıktı: Musk ve Arnault ne konuştu?

Alexandre Arnault, yemekte çekilen fotoğrafları Instagram Story'de paylaştı

MUSK İTALYA VE FRANSA LİDERLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Günün ilerleyen saatlerinde Musk, VivaTech konferansında Arnault ailesiyle birlikte bir parfüm çıkarabileceğine dair şaka yaptı.

Tesla CEO'suna sahnede Antoine Arnault da katıldı ve ona reklam endüstrisinin yapay zeka tarafından tehdit edilip edilmediğini sordu. Musk soruyu, "Yapay zeka kesinlikle büyük bir yıkıcı güç olacak ve muhtemelen şimdiye kadarki en yıkıcı teknoloji olacak." şeklinde cevapladı. 

Elon Musk, Avrupa'da bir kaç gün boyunca oldukça yoğundu. Yapay zeka, doğum oranları, Avrupa pazar kuralları ve inovasyonu görüşmek üzere Perşembe günü İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile de bir araya geldi.

Reuters'in bildirdiğine göre ise, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Fransa'da bir Tesla fabrikası kurmayı görüşmek üzere Cuma günü görüştü. Macron, Musk ile bir fotoğrafını paylaştı ve "Birlikte çalışalım" şeklinde bir tweet attı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...