E-Devlet'te nöbetçi eczane nasıl bulunur? Nöbetçi eczane bulma nasıl yapılır?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi, AA
- Güncelleme:
E-Devlet'te nöbetçi eczane nasıl bulunur? Nöbetçi eczane bulma nasıl yapılır?

Teknoloji Haberleri  / Haber Merkezi, AA

Türkiye genelindeki tüm nöbetçi eczaneler artık e-Devlet üzerinden görülebilecek. 'Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti' e-Devlet'te hizmete açıldı. Milyonlarca kullanıcı e-Devlet üzerinden nöbetçi eczane sorgulama işleminin nasıl yapıldığını merak ediyor. İşte 'nöbetçi eczane sorgulama nasıl yapılır?' sorusunun cevabı... 'e-Devlet nöbetçi eczane öğrenme' işleminin tüm adımları burada...

E-Devlet yeni bir hizmetle gündemde. Türkiye genelindeki bütün nöbetçi eczaneler artık tek bir sayfa üzerinden görülebilecek. 'Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti' artık e-Devlet'te.

Sağlık Bakanlığı, vatandaşların nöbetçi eczanelere erişimini kolaylaştırmak için yeni bir hizmeti hayata geçirdi. Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından bildirilen ve il sağlık müdürlüklerince onaylanan nöbetçi eczane bilgileri, e-Devlet'teki sayfada yer alacak. Vatandaşlar, burada nöbetçi eczanelerin adres bilgilerinin yanı sıra konum bilgilerine de kolaylıkla erişebilecek.

E-DEVLET NÖBETÇİ ECZANE ÖĞRENME

TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti, uygulamada, 'Yeni Eklenen Hizmetler' bölümünde yer alıyor. Vatandaşlar ayrıca e-Devlet uygulamasının arama kısmından 'TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti' sayfasına girerek, Türkiye genelindeki tüm nöbetçi eczaneleri tek bir sayfada görebilecek. Söz konusu hizmeti, uygulamadaki 'Favori Hizmetlerim' bölümüne ekleyenler ise sayfayı tek adımla açabilecek.

Vatandaşlar, bilgisayar dışında cep telefonlarına ücretsiz indirilebilen e-Devlet uygulamasından da bu hizmete erişebilecek. TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmetiyle, Türkiye genelindeki tüm nöbetçi eczanelerin bilgilerinin en güncel şekilde, aynı mecrada toplanması sağlandı.

 

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Haber Merkezi, AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...