Elon Musk kafes dövüşü için antrenmanlara başladı: Mark Zuckerberg'e karşı gelecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk kafes dövüşü için antrenmanlara başladı: Mark Zuckerberg'e karşı gelecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Mark Zuckerberg ile arasındaki gerilim devam ederken Elon Musk, kafes dövüşü için antrenmanlara başladı. Dövüşün gerçekleşmesi halinde kaybedeceği kesin gözüyle bakılan Elon Musk, yaptığı hareketlerle dikkat çekti.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in kafes dövüşü yapılacağı konuşuluyor. İlk olarak Twitter sahibi Musk'ın ortaya attığı iddiayı Meta sahibi Zuckerberg de onayladı. Açıklamalar sonrasında Elon Musk, podcast yayıncısı Lex Fridman ile karşı karşıya geldi.

ELON MUSK GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL

İlk iddialar sonrasında Mark Zuckerberg'in uzun yıllardır dövüş sanatlarıyla ilgilenmesinden dolayı Elon Musk'ın kaybedeceği kesin olarak görülüyordu. Fakat podcast yayıncısı Lex Fridman ile karşı karşıya gelen Elon Musk'ın bu alanda tecrübesiz olmadığı ortaya çıktı. Lex Fridman, Elon Musk ile karşı karşıya geldiği anlar için şu sözleri dile getirdi:

"Dün birkaç saatliğine Elon Musk ile doğaçlama bir eğitim seansı yaptım. Ayaktaki ve yerdeki gücü ile becerisinden son derece etkilendim. Destansıydı."

"Elon ve Mark'ın dövüş sanatları yaptığını görmek gerçekten ilham verici ama bence kafeste dövüşmeden dövüş sanatları çalıştırırlarsa dünyaya çok daha iyi hizmet edilmiş olur. Bununla birlikte Elon'un dediği gibi 'En eğlenceli sonuç en olası olandır.' ne olursa olsun onların yanındayım."

Elon Musk'ın annesinden vize çıkmasa da iki taraftan da geri adım gelmesi. Fakat konuyla ilgili herhangi bir açıklama da yapılmadı. Öte yandan İtalya da dövüşün gerçekleşmesi halinde başkenti Roma'daki tarihi Kolezyum'un kapılarını açabileceklerini belirttiler.

KAFES DÖVÜŞÜ TEKLİFİ NEDEN GELMİŞTİ?

Kafes dövüşü fikri ilk olarak Elon Musk'tan geldi. Twitter için işlerin iyi gitmemesinden dolayı birçok kullanıcı sosyal medya platformunu terk etti. Meta sahibi Mark Zuckerberg ise bu durumdan yararlanarak Twitter rakibi metin tabanlı sosyal medya platformu Threads için çalışmalara başladı. Elon Musk ise bu duruma sinirlendi ve kafes dövüşü fikrini ortaya attı.

(Kaynak, The Byte)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...