Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elon Musk, Twitter CEO’luğunu resmen bıraktı! Yeni görevini duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk, Twitter CEO’luğunu resmen bıraktı!  Yeni görevini duyurdu

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz yıl Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan ve yaptığı değişikliklerle çok konuşulan Elon Musk, bugün CEO koltuğunu devredeceğini açıkladı.

Ünlü iş adamı ve sosyal medya devi Twitter'ın sahibi Elon Musk, şirket içerisinde aldığı radikal kararlarla gündem olmuştu. CEO koltuğuna oturduktan sonra birçok çalışanın işine son veren ve Twitter'da ücretli abonelilk uygulaması başlatan Musk, bu girişimleri ile tepkileri üzerine çekmişti.

Uzun süredir eleştirilere kulak asmayan ve radikal değişiklikler yapmaya devam eden Musk, yeni bir karar aldı. Bu defa Musk, Twitter'daki görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

KOLTUĞU DEVREDİYOR

22 Nisan 2022'den bu yana sahibi olduğu Twitter'ın yöneticiliğini yapan Elon Musk, bugün kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Twitter ve Twitter’ın çatı şirketi X’in CEO koltuğunu devredeceğini açıkladı. 

Yeni görevini de duyuran Musk, şirketin ürün, yazılım ve sistem operasyonlarını denetleyen icra kurulu başkanı ve CTO olacağını ifade etti.

https://twitter.com/elonmusk/status/1656748197308674048

Musk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Twitter için yeni bir CEO tuttuğumu duyurmaktan heyecan duyuyorum. 6 hafta içinde görevine başlayacak!
Görevim (artık) yönetici başkan ve CTO, ürün, yazılım ve hizmetlilerden sorumlu olmaya geçiş yapacağım."

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...