Korkunç olay! Aylardır haber alınamayan kadının çürümüş cesedi bulundu

Editör:
- Güncelleme:
Korkunç olay! Aylardır haber alınamayan kadının çürümüş cesedi bulundu
GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da aylardır haber alınamayan kadının cesedi evinde çürümüş halde bulundu.

Şanlıurfa'da üç aydır haber alınamayan kadının cesedi çürümeye yüz tutmuş halde iple evinin tavanına asılı halde bulundu. İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Beykapısı Mahallesi'ndeki tek katlı tarihi bir Urfa evinde yaşandı. İddiaya göre ev sahibi son olarak 3 ay önce görüştüğü ve tek başına yaşayan kiracısı Ebru Ö.’ye (41) ulaşamayınca yedek anahtarla eve girip kontrol etti.

EV SAHİBİ ÇÜRÜMÜŞ CESEDİ BULDU

İçeri giren ev sahibi korkunç bir manzara ile karşılaştı. Kadının çürümeye yüz tutmuş cesedini tavana iple asılı halde bulan şahıs, durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak şerit çekti.

UZUN SÜRE İPTE ASILI KALDI

Yapılan ilk incelemede kadının uzun süre iple asılı kaldığı ve bedeninin çürümeye yüz tuttuğu belirlendi. Ceset, olay yerindeki incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...