Korkunç cinayete dair yeni detay! Daha önce de baskın yapılmış

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen tekel baskına ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Saldırganlardan birinin kardeşinin 2 ay önce dükkana gelip kavga çıkardığı görüntüler ortaya çıktı.

Esenyurt'ta gerçekleştirilen korkunç cinayete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Esenyurt’ta iki kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı olaya ilişkin, yaklaşık 2 ay önce de kavganın yaşandığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Servet Ö.'nün 2 ay önce aynı dükkanı basarak kavga çıkardığı ve şahsın ayağından yaralandığı görüldü.

Esenyurt'ta bir otomobil ile geldikleri iş yerinde ortalığı birbirine katan 4 saldırgan, 2 genci öldürürken 1 kişiyi de ağır yaraladı. Saldırganlar Murat Ö., Tarık Ö., Azad Ö. ve Samet Ö. yapılan operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın alacak verecek meselesi olduğu anlaşılırken, saldırganlardan Murat Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma devam ederken, olayla ilgili yeni görüntü ortaya çıktı.

2 AY ÖNCE DE DÜKKANDA KAVGANIN YAŞANDIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Yaklaşık 2 ay öncesine ait görüntüde, hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen ağabeyi, Mehmet Erzen'in iş yerine gelen Murat Ö.'nün kardeşi Servet Ö. ile tartıştığı ve sonrasında tabancayla bacağından vurduğu görülüyor. Bu sırada orada bulunan baba Cantürk Erzen ise Servet Ö.'yü yaralı halde dışarıya çıkartıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...