Instagram'dan kullanıcıları küplere bindirecek özellik: Reels videolarını gözümüze sokmaktan vazgeçmiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Instagram'dan kullanıcıları küplere bindirecek özellik: Reels videolarını gözümüze sokmaktan vazgeçmiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram’ın Reel videolarına odaklandığını hepimiz biliyoruz. Her kısa biçimli videoyu Reel gönderisi haline getiren platform, şimdi de bunları paylaşmayı kolaylaştırmanın yollarını arıyor. 

Fotoğraf ve video paylaşım sitesi Instagram, yakın zamanda paylaştığınız Reel videolarının bir listesini görüntülemenizi sağlayan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu yeni özelliği ilk olarak ‘Dijital Ağlar’ platformu keşfetti ve Twitter’da yayınlandıktan sonra dünyanın dört bir yanındaki teknoloji hayranları yeni özelliği konuşmaya başladı.

REELS VİDEOLARI MESAJLARDA DA GÖRÜNECEK

Haber kaynağına göre, Instagram uygulaması kullanıcılara, yakın tarihte yayınladıkları Reel videolarını küçük resimli haliyle listesini sunacak. Görünüşe göre Instagram'ın amacı, kullanıcıların Reel videolarını paylaşmasını kolaylaştırmak. Yani eğer bir arkadaşınıza Reel videolarınızdan gönderdiyseniz platform diğer videolarınızı da göndermek isteyip istemediğinizi soracak.

Meta, TechCrunch'a yaptığı açıklamada, "Daha önce mesajlarda paylaşılan Reel’leri nasıl arayabileceğiniz ve yeniden keşfedebileceğiniz konusunda iyileştirmeler yapıyoruz" dedi. Ancak özelliğin ne zaman geleceği açıklanmadı.

Fotoğraf paylaşım uygulaması olarak hayatımıza giren Instagram, 2018 yılında IGTV'nin piyasaya sürülmesiyle videolara önem vermeye başlamıştı. Şirket, TikTok’tan kopyaladığı Reels isimli kısa biçimli videoları son dönemlerde adeta gözümüze sokuyor.

(Gizmodo) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...