iPhone kullanıcıları bu habere çok kızdı... iOS 17 özellikleri sosyal medyaya sızdırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
iPhone kullanıcıları bu habere çok kızdı... iOS 17 özellikleri sosyal medyaya sızdırıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Geliştirme aşamasında olan iOS 17 ile ilgili yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Twitter’da ortaya atılan iddialara göre iOS 17’nin bazı özellikleri iPhone kullanıcılarını kızdırdı...

Teknoloji devi Apple, iOS 17 sürümünü bu yılın Haziran ayındaki WWDC (Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı) etkinliği ile kullanıcılara duyuracak. Resmi duyuru öncesinde her zaman olduğu gibi yine önceden sosyal medyaya bazı bilgiler sızdırıldı.

iPhone kullanıcıları heyecanla bekledikleri iOS 17 sürümü için son gelişmeleri takip ediyor.  Yeni versiyonun çıkış tarihi yaklaştıkça bazı iOS 17 özellikleri de sosyal medyaya sızdırılmaya başladı. Anonim bir Twitter kullanıcısı, bu yeni sürümde olacak bazı özellikleri içeren listeyi sosyal medya kullanıcılarıyla paylaştı. Aynı kullanıcı geçen sene iPhone 14 modellerinde gelen Dynamic Island özelliğini de ilk defa duyurması sebebiyle sosyal medyada ilgi görüyor.

IOS 17 ÖZELLİKLERİ SIZDI

Henüz iddia aşamasında olan iOS 17 özelliklerinin listesi epey uzun olmasıyla dikkat çekiyor. Anonim Twitter kullanıcısının paylaştığı bu sızıntı bilgiler, iPhone kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor. Bahsi geçen sosyal medya paylaşımında iPhone iOS 17 sürümünde gelecek özellikler şu şekilde sıralandı:

•    iPhone 14 Pro‘nun Always-On Display’i için ek ayarlar,

•    Odak modları için yeni özellikler,

•    Yeni bildirim yönetim özellikleri,

•    Özel Erişilebilirlik modu,

•    CarPlay için yeni özellikler,

•    Sağlık uygulamasındaki kullanıcı arayüzü değişiklikleri,

•    Arama ayarlarında değişiklikler,

•    Dynamic Island için yeni özellikler,

•    Kamera uygulamasında değişiklikler.

ÖNCEKİ İPHONE MODELLERİNE GÜNCELLEME GELMEYEBİLİR

Sosyal medyaya sızdırılan iOS 17 sürümünün özelliklerine bakıldığında yeni güncelleme performans ve verimlilik üzerine kurgulanmış. Bu özelliklerin yeni modellerde aktif olacağı ve önceki iPhone modellerinde kullanılamayacağı iddiası dikkat çekti. Özellikle 'Yeni kamera uygulaması' sadece iPhone 15 modelleri ile geleceği için eski iPhone kullanıcıları bu habere çok kızdı. Genel olarak hangi telefon modellerine iOS 17 güncellemesi geleceğini anlamak için iOS 16 güncellemesini almış olan tüm iPhone’ları göz önünde bulundurmak gerekiyor.

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...