Togg duyurdu: Şarj cihazları tüm araçlara açık olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Togg duyurdu: Şarj cihazları tüm araçlara açık olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirilen otomobili Togg'dan şarj cihazlarıyla ilgili bir açıklama geldi. Son dönemde elektirkli araçların kullanımı giderek yaygınlaşırken, Togg'un şarj istasyonlarının da tüm araçlara açık olacağı duyuruldu.

Türkiye'nin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili Togg'dan şarj cihazlarıyla ilgili yeni açıklama geldi.

81 İLDE HERKESE AÇIK

Togg'dan yapılan açıklamada, ''İş ortaklarımızdan Siemens’in Trugo için ürettiği 300 kW gücündeki şarj cihazları kurulum için hazır. 81 ilde, Hızlı şarj, Kesintisiz kullanıcı deneyimi ile, Tüm elektrikli araç kullanıcılarının kullanımına açık olacak.'' denildi.

Togg duyurdu: Şarj cihazları tüm araçlara açık olacak

Ay başında Vestel'in, Togg'un şarj ağı markası Trugo'ya özel ürettiği şarj cihazlarının kurulumu gerçekleştirilmiş. Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde bulunun alışveriş merkezinin otoparkına yerleştirilecek 12 şarj ünitesinden 6'sının kurulumu tamamlanmıştı.

Öte yandan Togg'un kullanıcı deneyimi testleri devam ediyor.

GERİ SAYIM BAŞLADI

29 Ekim'de seri üretime hazır hale gelecek Togg'un uluslararası teknik yeterlilik (homologasyon) testlerinin tamamlanmasının ardından Mart 2023'te trafiğe çıkması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...