Twitter'dan yeni özellik: Etkileşim kazandıracak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Twitter'dan yeni özellik: Etkileşim kazandıracak

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk yönetimindeki Twitter neredeyse her geçen gün gelişiyor. İş insanı, son olarak arkadaşından öneri olarak aldığı bir özelliği getirmek için çalışmalara başladı. Peki Twitter'ın yeni özelliği nedir ve ne işe yarayacak? Habere hep birlikte göz atalım.

Elon Musk'a birçok konuda fikir veren arkadaşı Jason Calacanis, iki ay önce Twitter için "ÖneÇıkanlar" sekmesi gerektiğini bu şekilde en iyi 25 paylaşımını sabitleyebleceğini paylaşmıştı. İş insanı ise aynı gün bu isteğe karşı "gelecek" diye yanıt verdi. Social Media Today tarafından bugün paylaşılan habere göre Elon Musk, yakın arkadaşını kırmayarak yeni özelliğin test aşamasına başladı.

TWITTER KULLANICILARI, EN İYİ TWEET'LERİNİ ÖNE ÇIKANLARDA SERGİLEYEBİLECEK

Twitter'dan @Yaroslav kullanıcı adına sahip sosyal medya analisti, paylaştığı tweetin seçeneklerinde "Öne Çıkanlara Ekle" olduğunu fark etti, Bu seçeneği ekran görüntüsü alıp paylaşan hesap, özelliğin test aşamasında olduğunu ortaya çıkardı.

Öne Çıkanlara Ekle seçeneği, paylaşılmış olan tweetin sağ üst kısmındaki üç noktada yer alacak. Bu sayede Twitter kullanıcıları, herhangi bir paylaşımını Öne Çıkanlar kategorisine ekleyecek.

Social Media Today'ın belirttiğine göre bu özellik, en iyi tweeetleri diğer kullanıcılara göstermek için iyi bir yol olacak. Ayrıca aboneliklerini artırmak isteyen Twitter Blue üyelerine de yardımcı olacak.

Öne Çıkanlar seçeneği, kişinin profilinde "Yanıtlar" kısmının yanında yer alacak. Yani Twitter profilinde artık sırasıyla Tweetler, Yanıtlar, Öne Çıkanlar, Medya ve Beğeniler kategorileri bulunacak.

Öne Çıkanlar özelliğinin nasıl olacağıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Fakat gelen öneri doğrultusunda Jason Calacanis'in de belirttiği gibi 25 seçeneklik sabitleme sınırı olabilir. Test aşamasındaki özellikle ilgili daha fazla detay mevcut değil.

(SocialMediaToday)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...