Uygun fiyatlı telefon bekleyenler dikkat: Infinix Zero 30 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: GSM Arena
- Güncelleme:
Uygun fiyatlı telefon bekleyenler dikkat: Infinix Zero 30 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / GSM Arena

Uygun fiyatlı giriş seviyesi bir akıllı telefon almayı düşünenlere iyi haber Infinix markasından geldi. Son yılların yükselişe geçen markası Infinix, Zero 30 modeliyle dikkat çeken bir çıkış yapmayı planlıyor.

Infinix'in GT 10 Pro'su, uygun fiyatlı markanın ilk ciddi oyun hedefli akıllı telefonu olarak kısa bir süre önce piyasaya sürüldü ancak görünüşe göre daha fazlası da gelecek. GSM Arena'nın anonim bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, Infinix şu anda Zero 30 5G'yi piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Bu, sürekli genişleyen Zero ailesinin en yeni üyesi olacak. 

INFINIX ZERO 30 GÖRÜNDÜ

Yeni akıllı telefon modeli Infinix Zero 30 5G, görünüşe göre birinci sınıf bir kamera deneyimini uygun bir fiyat noktasına getirmeye odaklanacak ve 50 MP ön kamera bunun gerçekleşmesinde merkez olacak. 4K'da 60 fps'de video çekebilecek. 

Uygun fiyatlı telefon bekleyenler dikkat: Infinix Zero 30 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

Zero 30 5G, toplamda 21 GB'a ulaşan 9 GB RAM genişletmesiyle birlikte 12 GB'lık muazzam bir RAM kapasitesi ile gelecek. Ancak bol olan sadece RAM değil, telefon, 4K çekimin saatlerce kaydedilmesini sağlamak için 256 GB depolama ile donatılacak.

Cihaz, toza ve su sıçramasına karşı dayanıklılık açısından IP53 derecesine ve 60 derecelik kavisli ekran kenarlarına sahip 2,8 mm'lik ince bir çerçeveye sahip olacak.

Infinix Zero 30 5G telefon modeline ilişkin bilinenler şimdilik bu kadar. Telefonun piyasaya ne zaman sürüleceği de henüz netlik kazanmadı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GSM Arena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...