Try Galaxy güncellendi: iPhone kullanıcıları katlanır telefonları deneyimleyebilecek

Düzenleyen: / Kaynak: Android Authority
- Güncelleme:
Try Galaxy güncellendi: iPhone kullanıcıları katlanır telefonları deneyimleyebilecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / Android Authority

Katlanır telefon pazarı her geçen gün kendini yeniliyor. Pazar büyük oranda Samsung tarafından domine edilirken Apple tarafından somut bir adım atılmadı. Samsung da daha fazla müşteri kazanmak için Try Galaxy uygulamasını güncelleyerek iPhone kullanıcılarının katlanır telefonları deneyimlemesini sağlıyor.

Katlanır telefon pazarı büyük oranda Samsung tarafından domine ediliyor. Apple ise teknolojinin daha fazla gelişmesini bekliyor olacak ki henüz somut bir adım atmadı. Samsung ise bu alandaki gücünü tazelemek için nisan ayında çıkardığı ve iPhone kullanıcılarının kendi telefonlarından One UI arayüzünü deneyimlemesini sağladığı Try Galaxy adlı uygulamasını güncelledi. iPhone kullanıcıları artık Try Galaxyüzerinden katlanabilir akıllı telefonları da deneyimleyebilecek.

TRY GALAXY İLE IPHONE ÜZERİNDEN KATLANABİLİR TELEFON DENEYİMİ

Samsung, nisan ayında iPhone kullanıcılarının One UI arayüzünü deneyimleyebilmesi için Try Galaxy adlı web uygulamasını sundu. Try Galaxy, teknoloji dünyasında ilgiyle karşılandı. Teknoloji devi Samsung şimdi bu uygulamasını güncelledi.

iPhone kullanıcıları, Try Galaxy uygulamasını indirerek artık OneUI 5.1.1 özelliklerini deneyimleyebilecek. Yenilikler bununla sınırlı kalmadı. iPhone kullanıcıları, söz konusu uygulama üzerinden ek olarak Samsung'un yeni tanıttığı Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 katlanır modellerini de deneyimleyebilecek.

Samsung yeni güncellemeyle ayrıca uygulamaya yeni dil desteği de ekledi. Yapılan son güncellemeyle birlikte Try Galaxy; Türkçe başta olmak üzere Korece, Çekçe, Macarca ve Rusça dahil toplamda 20 dili destekliyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki uygulama, iPhone'lara One UI arayüzünü hiçbir şekilde indirmiyor. Yalnızca uygulama içinde deneyim imkanı sunuyor.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Android Authority
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...