Türkiye Cumartesi Tahtını her daim koruyan lezzet: Kete Son Güncelleme: 09 Eylül, 2023 - 06:29 Paylaş × Paylaş Facebook X WhatsApp LinkedIn Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Tahtini her daim koruyan lezzet: Kete Geçmişten günümüze Anadolu’nun her kesiminde özel bir yere sahip olan kete, “anne ve lezzet kokan gerçek bir el emeği”. Eğer yolunuz Erzurum’a düşerse tatmadan dönmeyin derim… Kaydet a- | +A Paylaş × Paylaş Facebook X WhatsApp LinkedIn Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Yayın Tarihi | 09 Eylül, 2023 - 06:29 Haberle İlgili Daha Fazlası Türkiye Cumartesi Bizi Takip Edin YORUMLAR Yorum için giriş yapın 0 yorum Daha Fazla Yorum Göster