Fenerbahçe: 2 - Trabzonspor: 0

- Güncelleme:
Fenerbahçe: 2 - Trabzonspor: 0

TÜRKİYE Haberleri

Kadıköy'deki dev maçta Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan goller Baroni ve Musa Sow'dan geldi. 37 puana ulaşan sarı lacivertliler, maç eksiği bulunan G.Saray'ın 2 puan gerisinde yer aldı.

Temmuz'da patlak veren şike soruşturmasından sonra "düşman kardeşler" haline gelen F.Bahçe ile Trabzonspor, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ilk hafta maçında Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Süper Final'de G.Saray'ın 5 puan gerisinde olan F.Bahçe, Baroni ve Sow'un golleriyle Trabzonspor'u 2-0 yenip farkı ikiye indirdi. Bütün enerjisini Şampiyonlar Ligi bileti almak için kullanacak olan Trabzonspor ise, büyük avantaj kaybetti. Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch, kasığındaki ağrılar nedeniyle teknik direktör Aykut Kocaman tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Kendi sahasında yenilmezlik serisini 41'e çıkaran Sarı Kanarya kulüp rekorunu kırdı.

Yayın: LİG TV - 19:00

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu nbsp;

Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman nbsp;

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Cristian, Caner Erkin, Alex, Sow nbsp;

Trabzonspor: Tolga Zengin, Serkan Balcı, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Celutska, Halil Altıntop, Zokora, Alanzinho, Colman, Olcan Adın, Burak Yılmaz nbsp;

Dakika 1: Karşılaşma Fenerbahçe vuruşuyla başladı. Caner sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Serkan araya girerek topu taca gönderdi.

Dakika 3: Trabzonspor Serkan ile sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Bekir topu uzaklaştırdı.

Dakika 5: Fenerbahçe'de Ziegler rakibine yaptığı müdahale ile Sarı Kart gördü.

Dakika 6: Bu dakikada sahalarda az görülen bir olay yaşandı. Hakem Bülent Yıldırım Zokora ile çarpıştı ve kısa süreli sakatlık geçirdi. Hakem Bülent Yıldırım'ın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

Dakika 8: Trabzonspor Zokora ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten dışarı çıktı.
Dakika 13:: Fenerbahçe Caner ile sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mustafa Yumlu kafayla topu taca gönderdi.

Dakika 15: Fenerbahçe'de Sow hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptığı için sarıt kart cezası gördü

Dakika 18: Bu kez sarı kart Trabzonsporlu Olcan nbsp; için çıktı


Dakika 20: Fenerbahçe nbsp; Musa Sow ile sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Alex ayağından kaçırdı, Gökhan Gönül topla buluştu, sol köşeye sert vurdu ve top üst direkten geri geldi sonrasında Sow topu dışarı attı

Dakika 23: Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Sow arka direkte topun gelişine sert vurdu ama top üstten dışarı çıktı.

Dakika 25: Fenerbahçe atağında Sow sağ kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Giray araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 30 Fenerbahçe atağında Ziegler sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mustafa Yumlu topu uzaklaştırdı.

Dakika 33: Fenerbahçe Cristian'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

Dakika 39: Fenerbahçe Alex topla beraber Trabzonspor ceza sahası içine girdi, dar açıdan köşeye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

Dakika 43: Fenerbahçe atağında Emre sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Giray topu uzaklaştırdı.

Dakika 46: İkinci yarı Trabzonspor'un vuruşuyla başladı.

Dakika 48: Trabzonspor'da Giray rakibi Alex'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

Dakika: 51: Trabzonspor'da Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

Dakika 44: Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mustafa Yumlu topu uzaklaştırdı.

Dakika 45: İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dakika 46: İkinci yarı Trabzonspor'un vuruşuyla başladı.

Dakika 48: Trabzonspor'da Giray rakibi Alex'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

Dakika: 51: Trabzonspor'da Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

Dakika 52: Fenerbahçe'de Emre sarı kart cezası görüyor..

Dakika 57: Fenerbahçe Cristian ile sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Cech topu kaleci Tolga'ya yolladı. nbsp;

Dakika 61: Fenerbahçe'de Emre kaleyi karşıdan goren bir yerden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 62: Fenerbahçe Sow ile 2. golü buldu.

Dakika 64: Trabzonspor Serkan Balcı ile atakta köşeye sert vurdu ve kaleci Volkan son anda uzanarak köşeden topu kornere gönderdi.

Dakika 70: Fenerbahçe'de Alex sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Colman topu uzaklaştırdı.

Dakika 75: Fenerbahçe atağında Caner sol kanattan ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

77, 78 ve 79. dakikalarda Trabzonspor'dan Serkan oyundan çıkarken yerine Henrique, Fenerbahçe'den Emre oyundan çıkarken yerine Selçuk Şahin, Sow oyundan çıkarken yerine Semih girdi

Dakika 82: Trabzonspor'da Burak Yılmaz sarı kart cezası gördü

Dakika 86: Fenerbahçe atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan dışarı çıktı.

Dakika: 89 Fenerbahçe atağında Cristian sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

DAKİKA 90+2: FENERBAHÇE SÜPER FİNAL'DE TRABZONSPOR'U 2-0 YENDİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...