Güvercinleri başına dert oldu

Güvercinleri başına dert oldu

YAŞAM Haberleri

İngiltere'nin Gravesham bölgesinde belediye meclisi, şikâyetler geldiğini belirterek evinde 20 güvercin besleyen Roy Day'a kuşlardan kurtulması talimatı verdi. Day ise kuşlardan kurtulmasının imkânsız olduğunu, nereye bırakılırsa bırakılsın kuşların yine geri döndüğünü söyledi.

Komşuları gürültü yaptıkları ve çevreyi kirlettikleri için güvercinlerden şikâyetçi oldu. Gravesham belediye meclisi de Day'dan kuş beslemeye son vermesini istedi. 7 gün mühlet verilen Roy Day, bu süre zarfında kuşlardan kurtulmazsa evinden tahliye edilecek. Roy Day ise kuşların ülkenin diğer tarafına bile bırakılsa yine eve döneceklerinde ısrar ediyor. Day, "Geri gelmelerini önlemenin tek yolu onları öldürmektir" dedi.
Day, kendisi ve 7 yaşındaki oğlu için güvercinlerin terapi olduğunu, güvercin beslemekten büyük haz aldıklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...