Dünyanın en yakışıklı futbolcuları arasında 2 Türk

Dünyanın en yakışıklı futbolcuları arasında 2 Türk

MAGAZİN Haberleri

Spor dünyasının önemli kadın yazarları ve kadın okurlar tarafından Almanya'da yapılan değerlendirmeye göre dünyanın en yakışıklı futbolcusu belirlendi.

Dünyanın en yakışıklı futbolcuları listesine bir Türk girdi. Spor dünyasının önemli kadın yazarları ve kadın okurlar tarafından Almanya'da yapılan değerlendirmeye bir çok önemli futbolcu ismi girerken, Türkiye'den Burak Yılmaz'ın ismi de ilk 20 arasında yer buldu. Yapılan değerlendirme ve oynlamadan sonra ilk sırayı son 4 senedir olduğu gibi İngiliz futbolcu David Beckham alırken, Fernando Torres ikinci, Cristiano Ronaldo üçüncü sırada yer aldı. Dünyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan yıldız futbolcu Messi ilk 15 arasına giremezken, ilk on içine giren Nuri Şahin'de büyük ilgi gören futbolculardan oldu. (santrahaber.com)

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...