Havalimanındaki zararın faturası Galatasaray'a

/ Kaynak: İHA
Havalimanındaki zararın faturası Galatasaray'a

FUTBOL Haberleri  / İHA

Manchester United kafilesinin İstanbul'a gelişi sırasında Galatasaray taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda 25 bin liralık zararın olduğu ve bu zararın Galatasaray Kulübü'ne fatura edileceği belirtildi.

nbsp;Manchester United kafilesinin İstanbul'a gelişi sırasında Galatasaray taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda 25 bin liralık zararın olduğu ve bu zararın Galatasaray Kulübü'ne fatura edileceği belirtildi. nbsp;
İngiliz ekibin dün gece Atatürk Havalimanı'na inmesiyle birlikte Dış Hatlar Terminali'nde toplanan Galatasaray taraftarları meşaleler yakıp, maytaplar patlatınca polis biber gazıyla müdahale etmişti. Çıkan olaylarda
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki iki banka, bir eczane, oto kiralama ofisinin yanı sıra havalimanı çıkış kapısı camının kırıldığı tespit edildi. Ayrıca, geliş katı A girişindeki asansörün çerçeve çatısının ve ayaklı yönlendirmeleri de kırıldı. Yaklaşık 25 bin lira tutarındaki zararın faturasının Galatasaray Kulübü'ne gönderileceği bildirildi.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...