Nou Camp'ta dev karşılaşma

Nou Camp'ta dev karşılaşma

FUTBOL Haberleri

İspanya La Liga'da sezonun ilk El Clasico'su için geri sayım sona erdi. Barcelona ile R.Madrid'in nefes kesecek kapışması bu gece 20.50'de Nou Camp Stadı'nda oynanacak.

İspanya La Liga'da sezonun ilk El Clasico'su için geri sayım sona erdi. Barcelona ile R.Madrid'in nefes kesecek kapışması bu gece 20.50'de Nou Camp Stadı'nda oynanacak. Dev maç öncesi Barcelona ligdeki ilk 6 maçını da kazanarak lider durumda bulunurken, son şampiyon R.Madrid ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle başladığı sezonda tarihi rakibinin 8 puan gerisinde bulunuyor. İki takım sezon öncesi İspanya Süper Kupa finalinde karşılaşmış, R.Madrid 3-2 kaybettiği maçın rövanşını evinde 2-1 kazanarak kupayı müzesine götürmüştü. El Clasico, NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

BU GECE UZUN OLACAK
Futbolseverler bugün birbirinden çekişmeli maçlarla adeta bayram yaşayacak. Moskova derbisinde saat 17.00'de Spartak ile CSKA maçıyla başlayacak heyecan, 17.30'da Hollanda'nın Enschede şehrinin iki tarihi ekibi Twente ile AZ Alkmar'ın kapışmasıyla artacak. Ülkemizdeki F.Bahçe-Beşiktaş ve Adanademirspor ile Adanaspor derbilerinin ardından, 3 süper maçla gece noktalanacak. 20.50'de Barcelona-R.Madrid ile El Clasico coşkusu, 21.45'te ise İnter-Milan maçıyla Milano derbisi yaşanacak. Gecenin sonunda Fransa'da şampiyonluğun en güçlü iki adayı Marsilya ile PSG, saat 22.00'de sahneye çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...