Yemen'de resmi gazeteye silahlı baskın

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Yemen'de resmi gazeteye silahlı baskın

Dünya Haberleri  / AA

Yemen'de resmi gazeteyi basan silahlı kişiler, yanlarında getirdikleri gazetecilere Devlet başkanı Salihi'nin fotoğrafını 1. sayfadan çıkmasını sağladı.

Yemen'de resmi gazetenin ofisini basan silahlı kişilerin editörler ile gazetecileri dışarı çıkararak, Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'in fotoğrafını birinci sayfadan yayınladıkları bildirildi. El Tavra gazetesi yetkilileri, Salih'in yandaşlarının gazetenin başkent Sana'daki ofisini bastığını ve yanlarında kendi gazetecilerini getirdiklerini söyledi. Geçen hafta da bir diğer resmi gazete olan El Gomhorya'nın ülkenin güneyindeki Taiz kentindeki bürosunu basan yüzlerce silahlı kişi, devlet başkanının resminin düzeltilmesini talep etmişti. Aylar süren sokak gösterilerinin ardından Salih'in bu ay yetkilerini yardımcısına devretmesi bekleniyor. Salih, tedavi görmek için halen New York'ta bulunuyor.

Dünya
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...