Fenerbahçeli taraftarlar, Zico'yu istiyor

Fenerbahçeli taraftarlar, Zico'yu istiyor

FUTBOL Haberleri

Marsilya maçının ardından önceki gece Trabzon derbisinden sonra da Aykut istifa diye bağıran Fenerbahçeli taraftarlar, Zico'yu yeniden takımın başında görmeyi çok istiyor.

Fenerbahçe'ye oynattığı kötü futbol, Alex'le yaşadığı çekişme, kadro seçimi ve oyuncu değişikliklerindeki hataları nedeniyle Aykut Kocaman'ın koltuğu sallanırken, camiada Arthur Zico ismi telaffuz edilmeye başlandı. Aykut Kocaman'dan umutlarını kesen sarı-lacivertli taraftarlar, özellikle sanal alemde kan değişikliğinin şart olduğunu dile getirirken, büyük çoğunluk Zico'yu yeniden F.Bahçe teknik direktörü olarak görmek istediğini söylüyor. 2006-07 ve 2007-08 sezonlarında çalıştırdığı Fenerbahçe'yi ilk yıl şampiyon, ikinci yıl lig ikincisi yapan Zico, Avrupa arenasında ise sarı-lacivertli ekibe tarihi başarılar kazandırmıştı.

Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde ilk ve son kez çeyrek finale çıkaran Brezilyalı çalıştırıcı, benimsediği hücum futbolu felsefesinin yanı sıra sıcakkanlı kişiliğiyle futbolcular ve taraftarın da sevgisini kazanmıştı. İşte o taraftarlar, şu an Irak Milli Takımı'na çalıştıran Zico'yu yeniden takımın başında görmek istiyor. Aykut Kocaman'a destek veren başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının ise taraftarın bu isteğine nasıl yaklaşacağı merak konusu. Hatırlanacağı gibi Aziz Yıldırım, 2007-08'de Fenerbahçe şampiyonluğu kaçırıp ikinci olunca, Zico ile sözleşme yenilememiş ve Brezilyalı hoca hayal kırıklığı içinde Türkiye'den ayrılmıştı. nbsp;(Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...