Ferhat Göçer'in gözyaşlarını Türkan Şoray sildi

/ Kaynak: İHA
Ferhat Göçer'in gözyaşlarını Türkan Şoray sildi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Harbiye'de konser veren Ferhat Göçer, kendisini izlemeye gelen Türkan Şoray'ın sahneye davet etti. Sahnede duygulanan Ferhat Göçer'in gözyaşlarını Türkan Şoray sildi.

Harbiye'de konser veren Ferhat Göçer'i Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, Selda Alkor ve eşi Selçuk Ural, Mithat Körler, Nesrin Fikret Ercan çifti, Ömür Gedik, Seray Sever gibi birçok isim izledi. Ferhat Göçer, "Sevemedim Karagözlüm" şarkısını seslendirdikten sonra sahneye Türkan Şoray'ı davet etti. Sahnede duygulanan Ferhat Göçer'in gözyaşlarını ise Türkan Şoray sildi. Daha sonra sahneye nbsp;Selçuk Ural, Süleyman Turan, Selda Alkor, Müveddet ve Altan Günbay çıktı ve değerli sanatçı Berkant'ı anıp geçmiş olsun dileklerini ileterek "Samanyolu" şarkısını seslendirdiler. Öte yandan geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Neşet Ertaş'ın ölümsüz eseri "Neredesin Sen" şarkısını da nbsp;seslendiren Ferhat Göçer, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. nbsp;
nbsp; Verdiği her konserde dinleyicileri ile sıkı bir bağ kuran Ferhat Göçer, bu sefer dünyaca ünlü Glee Müzikali'nden esinlenerek gerçekleştirdiği yepyeni projesi Symphonie D'Orient ile Harbiye Açıkhava sahnesini büyük bir koro görünümüne kavuşturdu.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...