52 yaşındaki kadının şüpheli ölümü! Kocasından son isteği mercimek çorbası oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
52 yaşındaki kadının şüpheli ölümü! Kocasından son isteği mercimek çorbası oldu

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da 52 yaşındaki Kırgızistan uyruklu kadın, eşi tarafından yatağında ölü bulundu. Acılı koca, "'Sabah kalkınca bana mercimek çorbası yap' demişti. Ben de yaptım. Tencere halen sıcak. Sıcak sıcak içmesi için seslendim ama uyanmadı" dedi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan ve Mevlüt Çelik ile 3 yıldır evli olan Kırgızistan uyruklu Salıma Omarova, sabah saatlerinde yatağında ölü bulundu.

Eşini uyandırmaya çalışan Mevlüt Çelik, sonuç alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, Omarova'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

ÖLÜMÜ 'ŞÜPHELİ' BULUNDU

Olay sonrası polis ekipleri belirtilen adrese sevk edilirken, belediye tabibinin yaptığı incelemede Omarova'nın ölümü şüpheli bulundu. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Omarova'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

52 yaşındaki kadının şüpheli ölümü! Kocasından son isteği mercimek çorbası oldu - 1. Resim

SON İSTEĞİ MERCİMEK ÇORBASI OLDU

Eşiyle birlikte gece saat 12'ye kadar oturduklarını belirten Mevlüt Çelik (40), yaşananları şu ifadelerle anlattı:

"Gece 12’ye kadar oturduk, daha sonra yatacağını söyledi. Battaniyeyle üstünü örttüm. 'Sabah kalkınca bana mercimek çorbası yap' demişti. Ben de yaptım. Hatta tencere halen sıcak. Sabah kahvaltıdan sonra da koltuk takımını almamı söyledi.

Sabah kalktığımda seslendim, cevap vermeyince uyuyor sandım. Çorbanın altını kapattım, sıcak sıcak içmesi için tekrar seslendim tekrar kalkmayınca sağlık ekiplerini aradık."

Öte yandan hayatını kaybeden Omarova'nın 1 yıl önce fizik tedavi uzmanı olarak çalıştığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...