Lüks araç içerisinde ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Lüks araç içerisinde ölü bulundu

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bahçelievler’de bir kişi, lüks otomobilin içerisinde kafasından vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bugün saat 11.30 sıralarında Bahçelievler Neyire Neyir Sokak'ta lüks araç içerisinde hareketsiz yatan bir şahıs olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

KAFASINDAN VURULMUŞ

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede kafasından vurulduğu ve şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri tarafından araç içerisinde yapılan incelemelerde 1 adet tabanca bulundu.

Lüks araç içerisinde ölü bulundu - 1. Resim

OTOPSİ YAPILACAK

İncelemelerin tamamlanmasının ardından şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Kimliği öğrenilemeyen şahsın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile belli olacak. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...