'Kızımı teşhis edemedim'

'Kızımı teşhis edemedim'

YAŞAM Haberleri

Genç kızın 16 Temmuz'da katilini sosyal medyadan engellediği ortaya çıktı. Acılı baba ise "Bu vahşetten öte bir şey. Kızımı teşhis edemedim" dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in vahşice öldürülmesinin detayları ortaya çıkıyor. Bar işletmecesi Cemal Metin Avcı tarafından dövüldükten sonra bayılan ve ardından boğularak öldürülen Pınar Gültekin’in cansız bedeni, varile konulmuş, ardından üzerine beton dökülmüş, Avcı da tutuklanmıştı. Jandarma ve Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğünün kurduğu özel ekip, Pınar Gültekin’in sosyal medya hesabını inceledi. Yapılan incelemede, Gültekin’in 16 Temmuz tarihinde katil zanlısı Avcı’yı engellediği ortaya çıktı. Bu arada yaşadıklarını anlatan acılı baba Sıddık Gültekin "Bu vahşetten öte bir şey. Kızımı teşhis edemedim.Dört çocuğum kaldı geride, hepsi perişan şimdi. Annesi fenalaştı. En son 6 ay önce görmüştüm. 6 senedir üniversite okuyordu, bu sene son senesiydi. Eve döneceğini söylemişti" dedi. Öte yandan Pınar Gültekin'in cenazesi, Bitlis'in Hizan ilçesinde toprağa verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...