Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önce bıçakladı, sonra polise teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Önce bıçakladı, sonra polise teslim oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana bıçaklı kavgada 1 kişiyi yaralayan şüpheli olayın ardından polis ekiplerine teslim oldu.

Olay, Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi Süleyman Seba Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle C.Ö. (29) ve A.S. (35) arasında başlayan sözlü tartışma bir anda bıçaklı kavgaya dönüştü. Edinilen bilgiye göre, kavgada C.Ö. cebinden çıkarttığı bıçakla A.S.'yi vücudunun karın ve bacak bölgesi olmak üzere 3 yerinden yaralayıp kaçtı. Kavgayı gören vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı A.S.'ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayın ardından kaçan şüpheli C.Ö. ise Adnan Menderes Bulvarı üzerinde devriye gezen polis ekiplerine teslim oldu. Yaralı A.S.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...