Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolda karşılaştığı tanıdığının aracına binmek isterken, otomobilin altında kalıp can verdi

Düzenleyen:
Yolda karşılaştığı tanıdığının aracına binmek isterken, otomobilin altında kalıp can verdi

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’da bir kişi, işe giderken karşılaştığı tanıdığının aracına binmek için cep yoldan yaya olarak caddeye çıkmak istedi. Bu sırada hızla gelen aracın çarpması sonucu metrelerce takla atan talihsiz adam, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Diyarbakır- Şanlıurfa karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fikri Turgut, sabah saatlerinde işe giderken bir tanıdığının aracıyla karşılaştı. Araca davet edilen Turgut, koşarak karşıdan karşıya geçmek isterken, cep yolda seyir halinde olan bir otomobilin çarpması sonucu metrelerce takla atarak yola savruldu. Ağır yaralanan yaralı Fikri Turgut çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz adam, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından kaçan sürücü kısa sürede yakalanırken, kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...