PKK'ya saklanacak delik yok! Bir sığınak daha imha edildi

Düzenleyen:
PKK'ya saklanacak delik yok! Bir sığınak daha imha edildi

YAŞAM Haberleri

PKK ile mücadelede bir sevindiren haber daha Van'dan geldi. Edinilen Bilgiye göre Çatak ilçesi kırsalında bulunan PKK sığınağı il jandarma ekipleri tarafından tespit edilerek imha edildi.

Türkiye, terörle mücadelede etkin bir biçimde yürütmeye devam ediyor. Yurt içinde ve dışında yapılan başarılı operasyonlarla, terör örgütü üyelerine ait yaşam malzemeleri, mühimmat ve sığınaklar tespit edilerek imha ediliyor. Bu doğrultuda yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Van'ın Çatak ilçesi kırsalında teröristlere ait olduğu tespit edilen sığınak yerle bir edildi. 

PKK'ya saklanacak delik yok! Bir sığınak daha imha edildi

VAN VALİLİĞİ: OPERASYONLAR KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

Olaya ilişkin Van Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; PKK/KCK terör örgütüne ait sığınak, barınak ve depoların bulunması maksadıyla Çatak ilçesi kırsalında 28 Mayıs 2021 tarihinde operasyon düzenlendiği ve bir sığınak ve çeşitli yaşam malzemelerinin tespit edilerek imha edildiği aktarıldı.

PKK'ya saklanacak delik yok! Bir sığınak daha imha edildi

 Van Valiliği tarafından yapılan açıklama şöyle:

"İcra edilen operasyon neticesinde; 1 adet sığınak ve bir miktar yaşam malzemesi tespit edilerek imha edilmiştir. Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...