Metrobüsün üstünde yolculuk yaptı, "Takipçilerim istedi" dedi

Düzenleyen:
Metrobüsün üstünde yolculuk yaptı, "Takipçilerim istedi" dedi

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da bir genç, beğeni uğruna metrobüsün üstünde yolculuk etti. Korku dolu anlar yürekleri ağza getirdi.

İstanbul'da Yunus Emre Özen adlı bir genç, sosyal medya platformu TikTok'ta beğeni almak için hem kendi hem de başkarlının hayatını tehlikeye attı. Genç, metrobüsün içi yerine üstüne bindi. Merter'den başlayıp 5 durak boyunca böyle giden şahıs, bu tehlikeli yolculuğunu 'Sinyor_Taklacı' isimli hesabından paylaştı. Birçok kişi ise buna tepki gösterdi. Durumdan haberdar olan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipleri harekete geçerek, şahsı kısa sürede yakalandı. Gence 998 TL ceza kesildi.

 

"ADRENALİNİ DORUKLARDA YAŞADIM"

Emniyet çıkışında konuşan Özen "Adrenali doruklarda yaşadım. Heyecanı, aksiyonu gerçekten mükemmeldi. Bunu kesinlikle kimsenin yapmasını tavsiye etmiyorum, illegal bir şey. Ben işim gereği ekstrem sporlarla ilgileniyorum. Bu videoyu da takipçilerim çekmemi istedi. Onları kıramadım ve yaptım. Arkadaşım metrobüsün yaklaştığını söyledi, durunca üzerine atladım. Arkadaşım içerde şoför ve yolculara bakıp bana bilgi veriyordu. Gerçekten çok heyecanlıydı" dedi.

 

 



 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...