20 yaşında suç makinesi! Anne ve babasını vahşice öldürdü

Düzenleyen:
20 yaşında suç makinesi! Anne ve babasını vahşice öldürdü

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'de 20 yaşında 35 suç kaydı bulunan zanlı, anne ve babasını vahşice öldürdükten sonra gözaltına alındığında verdiği ifade ile kan döndürdü. Katil zanlısının "Bunların katli vacip" sözleri emniyet güçlerini şoke etti.

Korkunç cinayet Balıkesir'de meydana geldi. Henüz 20 yaşında 35 suç kaydına sahip şahıs, kesici aletle anne ve babasını katletti. Yakalandıktan sonra cinayetle alakalı ifadeleriyle kan donduran şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYETi, KESİCİ ALETLE İŞLEDİ
Ş.D'ye (47) ait Cennetayağı Mahallesi 781. Sokakta bulunan 5 katlı binanın 4. katındaki evden bağrışma sesini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Eve gelerek kapıyı açamayan ekipler, yan daireden camından girdi. Evde arama yapan ekipler, Ş.D ve eşi S.D'yi (46) balkonda hareketsiz hâlde buldu. Oğullarının bıçaklı saldırısına uğradığı düşünülen anne ve babanın cenazeleri olay yerinden alınarak otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Sabah saatlerinde ise cinayet şüphelisi M.D. geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye getirilerek savcılık soruşturmasına alındı.Cinayet şüphelisi M.D (20), polisler tarafından gözaltına alındı.

KAN DONDURAN SAVUNMA
Emniyetteki sorgusunda “Bunların katli vacip” diyerek herkesi şoke eden M.D, geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi. Savcılık soruşturmasında susma hakkını kullanan M.D, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Burhaniye Cezaevine gönderildi.

20 yaşında suç makinesi! Anne ve babasını vahşice öldürdü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...