3 günlük evli çiftin feci sonu!

Düzenleyen:
3 günlük evli çiftin feci sonu!

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de iki aracın çarpışması sonucu 1 kadın hayatını kaybetti. Arabanın açık camından kafasını direğe çarparak ölen kadının 3 günlük evli olduğu öğrenildi.

Kahreden haber ​Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde geldi.  İki hafif ticari araç çarpıştı, olayda bir kadın ise hayatını kaybetti. Kazada A.Ç.'nin sürücüsü olduğu 38 NF 452 plakalı hafif ticari araç ile K.S.'nin sürücüsü olduğu 38 JZ 166 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

ÖLEN KADIN 3 GÜN ÖNCE EVLENMİŞTİ
Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri elektrik direği ile diğer araba arasında sıkıştı. Sıkışan aracın sürücüsü kurtulurken yanında bulunan karısı Yeter Ç. ise açık olan camdan kafasını elektrik direğine çarparak can verdi. Yeter Ç. ile araç sürücüsü kocası A.Ç.'nin 3 gün önce evlendiği ortaya çıktı.

3 günlük eşini kaybeden sürücü A.Ç. sinir krizleri geçirince devreye çevredeki vatandaşlar girdi. Talihsiz adam olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Ekipler ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı.




 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...