Yeni aldığı otomobili sonu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yeni aldığı otomobili sonu oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde yeni aldığı otomobille arkadaşını gezdiren sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince ağaca çarptı. Meydana gelen kazada sürücü hayatını kaybederken arkadaşı ise ağır yaralandı.

 

Kaza, Pamukova İlçesi D-650 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bilecik'ten Pamukova'ya giden 25 yaşındaki Ufuk Tokalat yönetimindeki Tofaş marka otomobil, Pamukova Meslek Yüksek Okulu mevkiinde kontrolden çıkarak ağaca çarptı.

SÜRÜCÜ ÖLDÜ, ARKADAŞININ DURUMU AĞIR

Durumun haber verilmesi üzerine ise olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede araç sürücüsünün hayatını kaybettiği, araçta bulunan Emirhan Ş.’nin ise ağır yaralandığı belirlendi.

Yeni aldığı otomobili sonu oldu

Yapılan ilk müdahale sonrasında ağır yaralanan Emirhan Ş., Pamukova İlçe Devlet Hastanesine ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Tokalak'ın cenazesi, incelemelerin ardından Pamukova İlçe Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Polis ekipleri ise konuyla alakalı soruşturma başlatırken kaza sebebiyle bir süre tek şeritten sağlanan trafik, kullanılamaz hale gelen aracın bulunduğu yerden kaldırılmasının ardından normale döndü.

Yeni aldığı otomobili sonu oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...