Tartışma kanlı bitti: Kardeş katili oldu!

Düzenleyen:
Tartışma kanlı bitti: Kardeş katili oldu!

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de bir şahıs tartıştığı kardeşini tabancayla vurarak öldürdü.

Acı olay Kayseri'de yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başlayan iki kardeşin münakaşası şiddetlendi. Ağabey, tabanca ile ateş ederek, kardeşini öldürdü.

ÜZERİNDE TAŞIDIĞI TABANCA İLE VURDU

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Alaybeyli Mahallesi’nde meydana gelen olayda A.A. ile kardeşi Efekan A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine A.A., üzerinde bulunan tabanca ile kardeşine ateş etti. Mermilerin isabet ettiği Efekan A. ağır yaralanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İLK MÜDEHALEDE ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinde Efekan A.’nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kardeşini öldüren A.A. jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, Efekan A.’nın cenazesi yapılan incelemenin ardından Tomarza Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...