Amasya'yı dolu vurdu! Seralar ve çatılar delik deşik oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Amasya'yı dolu vurdu! Seralar ve çatılar delik deşik oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Amasya'nın Suluova ilçesinde etkili olan yumurta büyüklüğündeki dolu, seraları ve çatıları deldi. Çatıdan sızan güneş ışıkları ise yaşananları gözler önüne serdi.

Amasya'da dolu yağışı etkili oldu. Aniden bastıran yumurta büyüklüğündeki dolu, vatandaşları zor durumda bıraktı. Özellikle Suluova ilçesinde etkili olan yağış sonrası seralar ve çatılar delindi.

Dolu yağışının bıraktığı tahribatını anlatan Cemalettin Öztürk, büyükbaş bir hayvanın kafasına isabet eden dolu nedeniyle bayıldığını belirtti. Muhtar Öztürk, "Çatıdan sızan güneş ışıklarından neler yaşandığı anlaşılıyor. Yaklaşık 72 hane var mahallemizde, 28 tanesinin durumu böyle. AFAD Amasya İl Müdürlüğü ekiplerimize haber verdik, ekiplerimiz vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışma başlattılar" dedi.

Amasya'yı dolu vurdu! Seralar ve çatılar delik deşik oldu

32 yaşında olduğunu ve bu yaşına kadar Suluova'da böyle yağış görmediğini söyleyen bir vatandaş ise, "Dolu yağışı ile seramız delik deşik oldu. Buna da şükrediyoruz, daha beterinden korusun" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...