17 Temmuz'da dikkat! hava sıcaklığı 40 dereceyi bulabilir

Düzenleyen:
17 Temmuz'da dikkat! hava sıcaklığı 40 dereceyi bulabilir

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Orta Karadeniz'de hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar yükselebileceğini açıkladı.

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıkları iyice arttı. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıklarının 17 Temmuz günü tavan yapması bekleniyor. Meteoroloji, iç kesimlerde sıcaklığın 40 dereceye kadar çıkabileceğini söyledi. Yapılan açıklama şöyle: Hava sıcaklıklarının hafta sonu bölgemizin özellikle iç kesimlerde artması tahmin edilmektedir. 17 Temmuz Cumartesi günü beklenen en yüksek sıcaklıklar kıyı kesimlerde 28-31 derece, iç kesimlerde ise yer yer 30-40 derece civarında olabilir. Yüksek sıcaklıklar ve kuvvetli yağışlarla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı tahmin raporları ile meteorolojik uyarıların vatandaşlarımız ve yetkililer tarafından dikkate takip edilerek, gereken önlemlerin alınması önem arz ederiz.


Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada da önümüzdeki bir haftalık süreçte İstanbul genelinde sıcaklıkların artmaya devam edeceği belirtildi. Hafta sonuna kadar sıcaklığın batı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde olacağı aktarılan açıklamada, hafta sonu ise 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...