Dinlenmek için park ettiği araçtan bir daha çıkamadı

Düzenleyen:
Dinlenmek için park ettiği araçtan bir daha çıkamadı

YAŞAM Haberleri

Antalya'da araçla satıcılık yapan şahıs, dinlenmek üzere park ettiği araçta hayatını kaybetti.

Acı olay Antalya'da yaşandı. Yumurta pazarlamacılığı yapan şahıs, iş arasında dinlenmek için aracını park edip durdu. O esnada şahıs  sebebi henüz belirlenemeyen bir şekilde hayatını kaybetti. 

ARKADAŞLARI YANLARINA GELMEYİNCE ŞÜPHELENDİ
Yumurta pazarlamacılığı yapan 55 yaşındaki Ramazan Horzum, dinlenmek için 07 DCU 83 plakalı minibüsünü bir parkın kenarına park etti. Bu civardaki işletmeleri kullanan arkadaşları, Horzum’un aracının park halinde olmasına rağmen yanlarına gelmemesinden şüphelendi. Minibüsü kontrol eden arkadaşları, Horzum’un yatar şekilde minibüsün içinde hareketsiz olduğunu gördü. 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Horzum’un hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri kapısını açtıkları araç içindeki cesedin görünmemesi için ekip otosuyla perdeleme yaptı. Horzum'un arkadaşları ise çalışmaları endişeli gözlerle izledi.

Dinlenmek için park ettiği araçtan bir daha çıkamadı

"O DEĞİLDİR"
Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Ramazan Horzum’un cansız bedeni otopsi için Adi Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acı haberle bölgeye gelen Horzum’un yakınları ise ‘O değildir, o değildir’ diyerek gözyaşı döktü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...