Kendi saçınızın kuaförü olun

Kendi saçınızın kuaförü olun

YAŞAM Haberleri

Yazın gelmesiyle birlikte saçlara daha hassas davranmak gerekiyor. Saçları kırıp, yıpratmadan hayal ettiğiniz görünüme kavuşmak çok da zor değil aslında…

DUYGU YILMAZ

Isısız dalgalara kavuşmak için yapılacaklar;

BİGUDİ
En eski ama oldukça etkili olan bigudiler… Düz saçları dalgalandırmak istiyorsanız fiyatları oldukça uygun olan bigudiler işinize yarayacaktır. Bigudi sonrası ısı kullanmak yerine öncesinde uygulayacağınız kremin ardından saçlarınızı sararsanız istediğiniz buklelere kavuşmanız mümkün.

BALIKSIRTI
Gece yatmadan saçlarınızı iki yandan balıksırtı örebilirsiniz. Öncesinde saçınıza az miktarda köpük uygularsanız sabah uyandığınızda elektriklenmemiş belirgin dalgalarınız olacaktır.

SAÇ SOSİSİ
Bu aralar sosyal medyada oldukça popüler olan bu ürünü muhakkak görmüşsünüzdür. Saçlarınıza ısı vermeden kolayca şekillendirmek istiyorsanız bu ürüne şans vermelisiniz. Saç sosisleri saçı dalgalı bir görünüme kavuştururken saten kumaş özelliğiyle de elektriklenmenin önüne geçiyor. Dalgalanma süresi saç yapısına göre değişirken, en iyi sonuç için hafif nemli saça uygulayıp 5-6 saat aralığında bekletmenizde fayda var. Ancak bir iki saatte bile günü kurtaracak saçlara kavuşmanız mümkün.
APARATSIZ
Hiç aparat olmadan saçlarınızı şekillendirmek istiyor ama saç örmeyi de bilmiyorsanız en basit yöntem arkada toplamak! Uyku öncesi krem sürdüğünüz saçlarınızı ortadan ayırın. Her iki tutamı da burgu şekli vererek toplayın. Sabah uyandığınızda saçlarınızı kalın dişli tarakla tarayarak doğal dalgalı bir görünüm elde edebilirsiniz.

SAÇ BANDI
Hemen herkesin evinde bulunan saç bantları epey kullanışlı. Saç bandını saçınıza takın. Sonra saçlarınızı tutam tutam bandın etrafından sarın. Birkaç saat sonra hassas şekilde saçlarınızı açın. Köpük yardımıyla belirgin dalgalara kavuşun.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...