Aydın'da çok feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Aydın'da çok feci kaza: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Aydın'ın Didim ilçesinde iki otomobil çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Ölüm haberini alan yakınları kriz geçirdi.

Didim-Söke yolu üzerinde seyir halinde olan E.K. yönetimindeki otomobil, ara yoldan kavşağa girmeye çalışan Mehmet G. yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç yolda çıkarak savruldu.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Mehmet G. ve aynı araçta bulunan kızları İ.G ve Y.G ile diğer araç sürücüsü E.K. ve otomobilde bulunan T.T ve F.E.Ç olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BABA HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ağır yaralanan Mehmet G. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet G.'nin ölüm haberi ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini üzdü. Hastaneye kaldırılan 5 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...