Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurbanlık boğa saldırdı, hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kurbanlık boğa saldırdı, hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da kurbanlık boğanın saldırına uğrayan yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Samsun'un Çarşamba ilçesininde bayramın birinci günü kendi kurbanını kesen 61 yaşındaki Bilal Baylan, komşusuna yardıma gitti. Bu sırada kurbanlık boğa, kesim için hazırlanırken bağlı olduğu traktörün arkasında aniden ürkerek etrafta koşturmaya başladı. Boğanın ipini tutanlar zaptetmeye çalışsa da fayda etmedi.

BOYNUZ DARBESİ İLE YERE DÜŞÜRDÜ

Sağa sola saldıran boğa, bu sırada yardım için gelen Bilal Baylan'a boynuz darbesi vurup yere düşürdü ve yere düşerken da arka ayaklarını ile yaşlı adama çarpıp yere savurdu. Yaralanan yaşlı adam ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından Samsun'daki Gazi Devlet Hastanesine sevk edilen 1 çocuk babası Bilal Baylan, bugün hayatını kaybetti.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kurbanlık boğanın Bilal Baylan'a saldırı anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kurbanlık boğa saldırdı, hayatını kaybetti

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...