Bayram tatili dönüşü otogarda yoğunluk

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bayram tatili dönüşü otogarda yoğunluk

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bayram tatilini İstanbul dışında geçiren ve tatilin sona ermesi ile dönüş yoluna geçen vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu.

Dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilerek memleketlerine ve tatil beldelerinde akın eden vatandaşlar İstanbul’u boşaltmıştı. Tatilin sona ermesiyle birlikte İstanbul’a dönüşler başladı. Memleketlerinden elleri kolları kolilerle ve erzaklarla dolu olarak dönüşe geçen vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu.

Bayram tatili dönüşü otogarda yoğunluk

"STOĞUMUZU YAPTIK"

Aydın’dan İstanbul’a gelen bir vatandaş, “Aydın’dan geliyoruz. Yolculuk on saat sürdü. İyi geçti yolculuğumuz çok şükür. Arabalarımız güzeldi. Yollar çok kalabalıktı. Geldik sonunda. Yarım saat oldu, bekliyoruz. Aydın’dan kendi arabamız olmayınca çok bir şey getiremedim ama dolu geldik yine de. Stoğumuzu yaptık, sebzelerimizi getirdik. Bayramımız da çok güzel geçti” diye konuştu.

Bayram tatili dönüşü otogarda yoğunluk

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...