HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya sağanak uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya sağanak uyarısı
31 Temmuz 2021 Hava Durumu, Meteoroloji Son Dakika, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

31 Temmuz 2021 hava durumu raporu açıklandı. Doğu Karadeniz, Erzurum, Iğdır ve Erzincan çevrelerinde sağanak beklenirken yurdun kalan kesimlerinde sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

Meteoroloji son dakika tahminlerini açıkladı, 31 Temmuz hava durumu raporu belli oldu. Yurdun güney ve batı kesimlerinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Erzurum ile Van'ın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

MARMARA, EGE VE AKDENİZ KAVRULACAK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, Marmara Bölgesi ile Ege ve Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin (5-8 derece) üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya sağanak uyarısı

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 34
İstanbul: Az bulutlu ve açık 36
İzmir: Az bulutlu ve açık 39
Adana: Az bulutlu ve açık 40
Antalya: Az bulutlu ve açık 41
Samsun: Parçalı bulutlu, doğu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30
Trabzon: Parçalı bulutlu, doğu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...