Köyceğiz'de 2 mahalle boşaltılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Köyceğiz'de 2 mahalle boşaltılıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde devam eden yangıni bazı mahalleleri tehdit etmeye başladı. İlçeye bağlı Kavacık ve Çayhisarı Mahalleleri boşaltılıyor.

Köyceğiz’de perşembe günü başlayan yangın büyüyerek devam ediyor. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangınla mücadele, hava şartları ve zorlu arazi nedeniyle güçlükle sürüyor. Türkiye’nin birçok noktasından belediyelere ait ekiplerin bölgeye geldiği ve yangın söndürme çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

Uçak, helikopter ve birçok orman işçisi ile arasözün yanı sıra sivil halk, Yayla, Zeytinalanı, Pınarköy ve Çayhisar’daki beş noktada devam eden yangına müdahale ediyorlar. 

İKİ MAHALLE BOŞALTILIYOR

Köyeğiz Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından yangına havadan 2 uçak ve 3 helikopter ile müdahalede bulunulduğunu açıkladı. Kaymakamlık ayrıca Kavacık ve Çayhisar Mahallelerinin tedbir amaçlı boşaltıldığını duyurdu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...