Yarışı yürüyerek başladı emekleyerek bitirdi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yarışı yürüyerek başladı emekleyerek bitirdi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın’ın Efeler ilçesinde merhum Başbakan Adnan Menderes için düzenlenen koşuya katılan emekli polis memuru, yarış sırasında fenalaşınca varış çizgisine emekleyerek geldi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ile Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü merhum Başbakan Adnan Menderes adına anma koşusu düzenlendi. Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan 120 amatör ve milli sporcunun katılım sağladığı yarışta heyecanlı anlar yaşandı. Yarışmaya katılan emekli polis memuru Nevzat Kaya, yarışma sırasında fenalaştı.

Yarışı yürüyerek başladı emekleyerek bitirdi!

YARIŞMAYI TAMAMLADIKTAN SONRA HASTANEYE KALDIRILDI

Emekli polis memuru, varış noktasına yaklaşırken bir anda kendisini yere bıraktı. Kaya’nın fenalaştığını gören ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, yarışçının yanından ayrılmadı. Emekli polis memuru Kaya emekleyerek varış çizgisine ulaştı. Kaya, yarışmayı tamamladıktan sonra 112 sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...