Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büyükşehir “Baba-Oğul” Kampı düzenledi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Büyükşehir “Baba-Oğul” Kampı düzenledi

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Konya Büyükşehir Belediyesi, 12 yaş üzeri erkek çocukların babaları ile vakit geçirmesi ve sosyalleşmesi için Baba-Oğul Kamp ı düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi 12 yaşın üstündeki çocukların babaları ile birlikte katıldığı Baba-Oğul Kampı düzenledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay fiziki yatırımların yanında sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini ifade ederek Konya belediyeciliği ile bunun en güzel örneklerini hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade etti.

BABA-OĞUL KAMPINA 162 KİŞİ KATILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Spor Konya Projesi kapsamında düzenlenen Baba-Oğul Kampı Konya’nın Derebucak ilçesi Düzçam Mesire alanında gerçekleşti.  Başkan Altay,  “2 gün süren kampta 12 yaş ve üzeri erkek çocuklarımız babalarıyla birlikte Derebucak’ın eşsiz doğasıyla baş başa, unutamayacakları anlar geçirdi. 75’i veli, 87 çocuk, toplamda 162 kişi kampta; sosyal, sportif, eğitsel ve sanatsal etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdi. Kampa katılan çocuklarımızın hayatlarında önemli izler bırakan bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir “Baba-Oğul” Kampı düzenledi

 

                                       

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...