Çalıştığı kulübe mezarı oldu

Düzenleyen:
Çalıştığı kulübe mezarı oldu

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de bekçilik yaptığı öğrenilen bir şahıs, çalıştığı inşaatta bulunan klübede ölü olarak bulundu.

Kayseri'de bir inşaat şirketine ait şantiyede bekçilik yapan ve yetkililer rarafından kendisinden bir süredir haber alınamayan adam, klübesine gelen kişilerce ölmüş olarak bulundu. Şahsın neden öldüğünün henüz belirlenmediği öğrenildi. 

KLÜBEDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Demokrasi Mahallesi Turan 1 Cadde üzerinde meydana gelen olayda, yapımına devam edilen bir inşaatta bekçi olarak çalışan Mustafa A.'dan (58) haber alamayan yetkililer, inşaata geldiğinde Mustafa A.'nın kaldığı inşaat kulübesinde hareketsiz şekilde yattığını gördü. İhbar üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahale de Mustafa A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Mustafa A.'nın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...