Oğlunu üniversiteye kaydetmeye giderken kaza yapan uzman çavuş Konya'da toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Oğlunu üniversiteye kaydetmeye giderken kaza yapan uzman çavuş Konya'da toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’da görevli olan Uzman Çavuş Kemal Hayta oğlunun üniversite kaydını yaptırmak için Çorum’a giderken Isparta’da kaza yaptı. Kemal Hayta hayatını kaybederken eşi ve iki çocuğu ise kazayı yaralı atlattı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kepez İlçe Jandarma Komutanlığında Trafik Tim Komutanı görevinde bulunan Uzman Jandarma 8. Kademeli Çavuş Kemal Hayta, üniversiteyi kazanan oğlunun kaydını yaptırmak üzere Antalya'dan Çorum’a doğru yola çıktı. Antalya’dan Çorum’a gitmek için yola çıkan Hayta ailesi Isparta’da kaza geçirdi.

KEMAL HAYTA’NIN CENZESİ KONYA’YA GETİRİLDİ

Kazada Uzman Çavuş Kemal Hayta hayatını kaybederken, eşi ve arabada bulunan 2 çocuğu ise yaralandı. Kemal Hayta'nın cenazesi Konya'nın Ereğli ilçesine getirildi. Ulu Cami'ye getirilen Hayta'nın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Üçgöz Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine kazada yaralanan Kemal Hayta'nın eşi ve iki çocuğu tekerlekli sandalye ile katıldı. Cenazeye Kemal Hayta'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayri Yazıcı ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...