Kayıp kardeşlerin 9 yıl sonra cesedi bulundu

Düzenleyen:
Kayıp kardeşlerin 9 yıl sonra cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

Ankara'da 9 yıldır kayıp olan Oğulcan Bertan Karaoğlu ile Özgür Çağkan Barış Karaoğlu'nun kemikleri hobi bahçesinde bulundu.

Ankara'da 1990'da dünyaya gelen Oğulcan Bertan Karaoğlu 1 Ocak 2012'de, kendisinden 5 yaş küçük kardeşi Özgür Çağkan Barış Karaoğlu da 2013'te kayboldu. Güvenlik güçleri, kardeşleri bir türlü bulamadı. Dosyayı yeniden ele alan Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın izini sürdü. Yapılan çalışmalar neticesinde ikilinin öldürüldüğü yönünde yeni delillere ulaşıldı. Bunun üzerine Başsavcılık koordinesinde Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği tarafından bu yılın mart ayında özel ekip oluşturularak çalışma başlatıldı.

GEÇ GELEN İTİRAF...

İki kardeşin kaybolması ile ilgisi olduğu belirlenen A.T, F.G. ve İ.T. takibe alındı. Zanlılar, iki kardeşin öldürülmesiyle ilgili telefon konuşmalarının belirlenmesinin ardından 8 Ekim'de gözaltına alındı. Şüpheliler, iki kardeşi öldürerek Ankara'nın Ayaş ilçesine bağlı Orta Bereket Mahallesi'ndeki bir hobi bahçesine gömdüklerini itiraf etti. Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve Cumhuriyet Savcısı refakatinde Cinayet Bürosu ve Olay Yeri İnceleme ekiplerince kazı başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...