Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

43 ilin geçiş noktasında hafta sonu trafik çilesi

Düzenleyen:
43 ilin geçiş noktasında hafta sonu trafik çilesi

YAŞAM Haberleri

43 ilin geçiş noktasında bulunan Kırıkkale'de, hafta sununu başka yerlerde geçiren yolcuların dönüş yoluna girmesiyle trafik yoğunluğu oluştu.

Kilit kavşak olarak anılan ve 43 ilin geçiş güzergahında bulunan Kırıkkale, pazartesi öncesi klasik hale gelmiş hafta sonu yoğunluğuyla adeta kitlendi. Dönüş yolundaki sürücüler uzun süre trafiğin açılmasını bekledi.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ
Hafta sonu tatillerini farklı şehirlerde değerlendiren binlerce kişi, geri dönüş için yollara akın etti. Ankara-Samsun, Kırıkkale-Kayseri kara yolunda araçlar yavaş yavaş ilerlerken, yer yer trafik durma noktasına geldi.

GECE GEÇ SAATLERE KADAR YOL AÇILMADI
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, yoğunluk karşısında almış olduğu tedbirlerle hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Yol güzergâhlarındaki kavşaklarda görev alan polis, trafiğin akışını rahatlatmaya çalıştı. Geçe geç saatlere kadar süren trafik yoğunluğu, drone ile havadan görüntülendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...