Kadıköy'de sokak ortasında töre cinayeti

Düzenleyen:
Kadıköy'de sokak ortasında töre cinayeti

YAŞAM Haberleri

İstanbul Kadıköy'de bir kişi, sokak ortasında öldürüldü. Olayla ilgili biri kadın 4 kişi gözaltına alındı. Cinayetin ardında ise 20 yıllık bir olay çıktı.

Kadıköy'e bağlı Caferağa Mahallesi, Albay Faik Sözener Caddesi ile Söğütlüçeşme Caddesi kesişiminde Kamuran Tün (42), bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Tün, hayatını kaybetti. Olay ise şöyle yaşandı:

DEDESİ ÖLÜNCE GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Şırnak’ta ikamet eden 21 yaşındaki Murat T, haziran ayında kendisini büyüten dedesini kaybetti. Bu ölüm sonrası babası Hacı T, yanına çağırıp iddiaya göre “Ben 2001 yılında askerdeyken annen Kamuran Tün ile kaçtı. Annen daha sonra başka bir adamla evlendi. Bu olay namus meselesi. Kamuran’ı bulup öldürmeliyiz” dedi. Bu sözlerin ardından Murat T, babası Hacı T. ve amcası Salih T. cinayet planı yapmaya başladı.

Kadıköy'de sokak ortasında töre cinayeti

Kamuran Tün

KORKUDAN IRAK'A KAÇMIŞ

Kamuran Tün’ün izini Facebook’ta bulan şahıslar, “Züleyha” takma adıyla sahte hesap açıp iletişime geçti. Tün’ün, öldürülme korkusuyla Irak’a kaçtığı ve burada kuaförlük yaptığı ortaya çıktı. Şahıslar, Tün’ün Tekirdağ’da yaşayan Duygu Hilal A’ya 150 bin TL borcu olduğunu öğrendi. Bunun üzerine aile, şahsa 'bal tuzağı' kurmak için Duygu Hilal A’dan yardım istedi. Talebi kabul eden kadın, sosyal medyadan ulaştığı Tün’ü iş kurma teklifinde bulundu ve İstanbul’a davet etti. Tün de geleceğini söyledi.

SON YEMEĞİNİ YEDİ

Bu sözün ardından Murat T, babası ve amcasıyla dört gün önce İstanbul Maltepe’de oturan dayısı Selçuk B’nin evine geldi. Duygu Hilal A. ile Kamuran Tün arasındaki buluşma ise dün Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde gerçekleşti. İkili, bir restoranda yemek yiyip konuştuktan sonra ayrıldı. Tün’ün peşinden giden Murat T. sokak ortasında bıçakla saldırdı. 7 yerinden bıçaklanan Tün, kaldırıldığı hastanede öldü.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Olay yerinden yaya olarak kaçan zanlı, kısa sürede yakalandı. Cinayeti kendisinin planladığını iddia eden şahıs, 4 saatlik sorgu sonrası olan biteni anlattı. Bu itiraf sonrası babası Tuzla’da, amcası Maltepe’de, Duygu Hilal A. ise Tekirdağ’da gözaltına alındı. Şüpheliler Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

BAL TUZAĞ NEDİR?

Genellikle İsrail'in ulusal istihbarat teşkilatı Mossad tarafından kullanılan bu yöntemde, ele geçirilmek istenilen kişilere kadın ajanlar yollanır. Bu ajanlar da kadınlığını kullanarak, casusluk faaliyetlerini yürütür.

 




Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...