İzmir'de feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:
İzmir'de feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri

İzmir-Ödemiş yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada karı koca ile yanlarındaki bir kişi öldü. Yaralı 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Tire ilçesinde korkunç bir kaza yaşandı. Kazada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Ödemiş'ten Bayındır'a giden Canberk B. idaresindeki otomobil, Kahrat Mahallesi yakınlarında, karşı yönden gelen Hüseyin Kocaoğlan'ın kullandığı otomobille çarpıştı. Diğer sürücülerin bildirmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin incelemesinde Hüseyin Kocaoğlan ile eşi Havva Kocaoğlan'ın hayatını kaybettiğini belirlendi.
İzmir'de feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı
Feci kazada arabalar hurdaya döndü

YARALI KURTARILAMADI

Kazada yaralanan sürücü Canberk B. ile Gizemay B, Figen K. ve Fadime Koyun çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kocaoğlan'ın kullandığı araçta bulunan Koyun, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Figen K'nin de durumunun ağır olduğu aktarıldı.
İzmir'de feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...